Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αρκετά καλά τα πήγαμε χθες όπου είχαμε 3 στα 4. Πέρασε εύκολα το δυνατό μας σημείο ο άσσος της Ρόδεραμ, επίσης εύκολα το διπλό της Βασλούι και το διπλό της Τβέντε ένω κόλλησε στο 0-0 η Σουίντον. Το σημερινό πρόγραμμα δε μπορώ να πω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο παρ όλα αυτά έχω βγάλει μία τριάδα.

***Στη στήλη με τα Αφιερώματα, μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα για την Primera Division

322 2 1,45
Αν και οι εκπλήξεις χτες στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ δεν έλειψαν, εν τούτοις πιστεύω ότι η Τσέλσι θα μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Η Τσέλσι βγαίνει ενισχυμένη από το μεταγραφικό παζάρι καθώς απέκτησε τον παιχταρά Αζαρ από τη Λιλ, τον Οσκαρ από την Ιντερνασιονάλ και τον Μαρίν από τη Βέρντερ. Ενώ από το Λονδίνο αποχώρησαν ο Ντρογκμπά, ο Μποζίνγκουα, ο Καλού και ο Λουκάκου που δόθηκε δανεικός στη Γουεστ Μπρόμιτς. Η Γουίγκαν από την άλλη αποδυναμώθηκε ενώ είναι ήδη με το ένα πόδι στην Τσέλσι ο ποιοτικότερος παίχτης της Μόουζες. Την Τρίτη πάντως έκανε καλή μεταγραφή καθώς απέκτησε τον Αρούνα Κονέ από τη Λεβάντε. Δύσκολα θα τη γλιτώσει φέτος, είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Στον ΟΠΑΠ το διπλό είναι στο αποτρεπτικό 1,45, έξω πλέον παίζεται στο 1,70.β Άλλο 1,45 και άλλο 1,70!

353 Χ 3,10 2 3,30
Ο υποβιβασμός της Σανταντέρ επέφερε και πολλές αναταράξεις στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Τα χρέη όλο και αυξάνονται, ο πρόεδρος ένας ινδός ο Αλί Σιέντ αγνοείται κάπου στην Ινδία παρά ταύτα όρισε Δ.Σ το οποίο και απέλυσε μόλις πριν 5-6 μέρες τον Ονθούε και έφερε στον πάγκο της ομάδας τον Φάμπρι. Μία κίνηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και εξόργισε τους οπαδούς οι οποίοι και τον αποδοκίμασαν κατά την παρουσίαση του. Όπως καταλαβαίνετε η Σανταντέρ είναι καζάνι που βράζει. Μέσα σε όλα αυτά προσθέτουμε και το γεγονός ότι αποδυναμώθηκε, όπως αναμενόταν. Από την άλλη η Λας Πάλμας που πέρσι έδειξε πολύ καλά στοιχεία από τη μέση και μπροστά και αλλά πίσω στην άμυνα ήταν περάστε κόσμε. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και φέτος, αν και έχασε τον εκπληκτικό Βιέρα αλλά το κενό του μπορεί να καλυφθεί. Θεωρώ λάθος τον μεγάλο φαβοριτισμό της Σανταντέρ και δεν αποκλείω καθόλου να έχουμε την έκπληξη, πάμε με το Χ2.

367 2 1,50
Οι πολλές αναλύσεις περιττεύουν, η Παρί έκανε γκέλα την πρώτη αγωνιστική με τη Λοριάν και έστειλε όλο τον πλανήτη αδιάβαστο καθώς στα περισσότερα δελτία υπήρχε και ο άσσος της Παρί για συμπλήρωμα. Η Παρί βρέθηκε να χάνει με 0-2, για να σώσει την παρτίδα ο Ιμπραίμοβιτς με δύο προσωπικά του γκολ. Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για την ομάδα του Αντσελότι που απέχει έτη φωτός από τις υπόλοιπες ομάδες του Championnat, δύσκολα θα συμβεί. Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Ιμπραίμοβιτς, αλλά μπροστά η τριπλέτα Μενέζ, Νενέ και Λαβέτσι μπορεί να διασπάσει οπαδήποτε άμυνα. Δεν ανακαλύπτω φυσικά την Αμερική, όλος ο κόσμος πάλι με αυτή τη λογική θα πάει στο διπλό αλλά νομίζω ότι θα περάσει.

Κλείνοντας τσεκάρετε για αύριο την έκπληξη της Γρανάδας μέσα στη Βαγιεκάνο…

Καλή τύχη.