Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Χτες δεν μας κύλησε καλά η μέρα καθ ότι χάσαμε το βασικό μας σημείο το διπλό της Σάντεφιορντ. Στις προτάσεις για live betting στο twitter, πιάσαμε το πρώτο γκολ για Γκλάντμπαχ σε αποδ. 2,75. Χάθηκε η πρόταση για γκολ της Βασιλεία ενώ βγήκε και το ρίσκο με επόμενο γκολ Μπαρτσελόνα σε αποδοση 3,5 στο 2-0, με το γκολ ποίημα του Μέσι από φάουλ. Μία Μπαρτσελόνα που στο α ημίχρονο ήταν η τραγική, η χειρότερη Μπαρτσελόνα που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Στο δέυτερο ημίχρονο και παρ ότι έπαιζε με δέκα παιχτες έχασε 2-3 μοναδικές ευκαιρίες για να σηκώσει την κούπα μέσα στο Μπερναμπέου.

Φυσικά δεν πέρασε ίσως το πιο φορτωμένο σημείο της χθεσινής ημέρας η Φενέρ όπου αν και το- φοβόμουν εξαρχής, όταν έγινε το 1-1 όλη η παρέα στο twitter, μεταξύ αυτών και ο γραφών φυσικά πέσαμε πάνω στον άσσο και ο Σο να σπαταλά μοναδικές ευκαιρίες από το ύψος του πέναλτι. Νομίζω ότι πρέπει να άκουσε πολλά καντήλια χτες. Αυτά λίγος εως πολύ με το χθεσινό απολογισμό και πάμε σήμερα να δούμε τι θα κάνουμε.

196 1 1,45
Α ματς: Λόκερεν Πλζεν (2-1)
Η Λόκερεν πήρε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι χάρη σε γκολ του Μάριτς απ το σημείο του πέναλτι κα θεωρητικά απέκτησε το προβάδισμα για πρόκριση. Ωστόσο, η Πλζεν είναι ανώτερη ως ομάδα, πήρε αυτό που ήθελε απ το πρώτο παιχνίδι και μέσα στην έδρα της είναι το απόλυτο αφεντικό για την πρόκριση, αφού πέραν του ότι είναι καλύτερη από τους Βέλγους που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, η Πλζεν είναι πολύ πιο έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συνεπώς πάμε με τον άσσο, μικρό σε απόδοση βέβαια αλλά προσφέρεται για βάση σε κάποιο δέλτιο.

205 Χ 3,10 2 2,75
Α ματς: ΠΑΟΚ – Ραπιντ Β.( 2-1)
Υπό τον φόβο επεισοδίων θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Βιέννη, μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι και φυσικά τα μέτρα ασφαλείας για το σημερινό παιχνίδι είναι αυξημένα. Στα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τούμπας, παρ ότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 25, κατάφερε ισοφάρισε στο 69 με τον Αθανασιάδη, στο 74 μένει με δέκα παίχτες λόγω της αποβολής του Λαζάρ αλλά στο 83 ο Κάτσικας κάνει το 2-1 και δίνει το προβάδισμα για πρόκριση στον ΠΑΟΚ. Η Ραπίντ Βιέννης είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, το Σάββατο μάλιστα ηττήθηκε από τη νεοφώτιστη ΒΑΚ Πέλετς με  ετους παίχτες της Ραπίντ ενδεχομένως να είχαν στο μυαλό τους το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι στην Ευρώπη δεν καταλαβαίνει από έδρες, φάνηκε και πέρσι μέσα στην πόλη με τη Φενερμπαχτσέ. Φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ αλλά θα πάω με το Χ2 καθ ότι θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το εισιτήριο για να μπει στη κληρωτίδα της παρασκευής. 

ΥΓ: Φυσικά το ραντεβού μας ανανεώνεται για το βραδάκι στο twitter, μαζί με όλη την παρέα, με όλους εσαάς με προτάσεις για live betting, σχολιασμό των παιχνιδιών κτλ

Καλή τύχη.