Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΛΟΥΖ ΚΑΙ ΣΕΛΤΙΚ

Η Ευρώπη παίζει μπάλα και αυτή την εβδομάδα με αναμετρήσεις για τον δεύτερο γύρο των play-off του Champions League, οι οποίες προσελκύουν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων.

Στις 9.45 μμ., η Κλουζ φιλοξενεί τη Βασιλεία, έχοντας ως «κάβα» το 2-1 που πέτυχε στην Ελβετία και βρισκόμενη, πλέον, με το… ένα πόδι στους ομίλους. Σ’ ότι αφορά το ρουμάνικο πρωτάθλημα, βέβαια, δεν έχει θετικά αποτελέσματα ποδοσφαίρου τελευταία, καθώς μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα στα δύο τελευταία της παιχνίδια. Η νίκη της, πάντως, και στον σημερινό αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 2,50 από την bet365. Με την… πλάτη στον τοίχο βρίσκονται πια οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι καλούνται να ανατρέψουν ένα δύσκολο εις βάρος τους αποτέλεσμα, καθώς δέχτηκαν δύο τέρματα στην έδρα τους. Προσφέρονται στο 2,62 για τη νίκη από την bet365, ωστόσο κρίνοντας από τα όσα είδαμε στο πρώτο ματς, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο είναι ιδιαιτέρως δύσκολο. Οι οικοδεσπότες συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες και αν δεν πάρουν την πρόκριση με τον άσσο, θα την πάρουν μ’ ένα απλό under που θεωρείται μια εξίσου πιθανή κατάληξη και προσφέρεται σε απόδοση 2,10 από την bet365.

Την ίδια ώρα, η Σέλτικ φιλοξενεί τη Χέλσινμποργκ και με το σπουδαίο αβαντάζ του 2-0 που πέτυχαν στη Σουηδία, μοιάζει αδύνατο να χάσουν την πολυπόθητη πρόκριση. Βέβαια, ακόμη και έτσι, οι ποδοσφαιριστές της πρέπει να θυμούνται πως όποιο κι αν είναι το στοίχημα ποδόσφαιρο και στο Champions League, εκτός από την bet365, παίζεται μόνο στο χορτάρι και να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα. Προσφέρονται στο 1,50 από την bet365 για να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Σ’ ένα «θαύμα» ελπίζει η Χέλσινμποργκ για τον επαναληπτικό της Σκωτίας, ωστόσο η ανατροπή του αποτελέσματος συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, καθώς η αντίπαλός της είναι, έτσι κι αλλιώς, καλύτερη ομάδα. Άσσος λοιπόν!