Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ – ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ….

Διαβάζω σε πρωτοσέλιδο μιας εφημερίδας, ότι ο Παναθηναϊκός έπεσε με το κεφάλι ψηλά. Μάλλον άλλο παιχνίδι θα έβλεπα ή δεν ξέρω καλά ελληνικά. Πως γίνεται μία ομάδα να πέσει με ψηλά το κεφάλι και να μην κάνει ούτε φάση σε όλο το παιχνίδι, ειλικρινά δεν το ξέρω. Εγώ θα έλεγα ότι το κεφάλι το είχε μέσα στην άμμο και δεν το έβγαλε σε κανένα παιχνίδι. Και επιτέλους ας σταματήσουν οι φυλλάδες και οι δημοσιογράφοι να ταΐζουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού με κουτόχορτο.

Να έχεις στον πάγκο τον παππού, να τα έχει χαμένα, να κατεβάζει την ομάδα χωρίς σχέδιο χωρίς τακτική. Να θέλει να πάρει το παιχνίδι, με δύο γκολ και να σου βάζει το Μαρίνο (!!!). Τόσο γελοίος και άσχετος είναι. Αλλά ακόμα πιο άσχετοι με το ποδόσφαιρο είναι ο Αλαφούζος με την παρέα του, που δε βλέπουν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για τον Παναθηναϊκό και όπως έγραφα και χτες στο twitter αν υπήρχε σοβαρή διοίκηση θα έπρεπε να τον στείλει κατ ευθείαν στο αεροδρόμιο, να πάρει την πρώτη πτήση και να πάει στην Πορτογαλία.

Θεωρώ ότι είναι από τους χειρότερους κομπλεξικούς προπονητές που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Ξέρω ότι κάποιοι με έχουν χαρακτηρίσει εμπαθή διότι από την πρώτη μέρα που ήρθε γράφω τα ίδια και τα ίδια. Θύμισα χτες ένα άρθρο μου στης 18/12/10, ούτε μήνα δεν είχε κλείσει ο Φερέιρα με τίτλο «Μεγάλος προπονητής ο Φερέιρα…. Νύχτα θα φύγει» Αρέσκεται στο να βάζει τους κολλητούς του στην ομάδα. Βλέπε Ζέκα που σε λίγο προκειμένου να παίζει βασικός θα τον δείτε και στόπερ. Πλησιάζει αυτή η ώρα. Έφαγε τον Καραγκούνη, που σε αυτά τα παιχνίδια με τη Μάλαγα χρειαζόταν όσο κανείς άλλος. Διότι είπαμε ο άνθρωπος έχει κόμπλεξ.

Και τα τελευταία λεπτά πέραν του Μαρίνου ενώ θα έπρεπε να βάλει και δεύτερο φορ, να ανεβάσει ακόμα τα μπακ καθ ότι ήταν αποκλεισμένος δεν κάνει απολύτως τίποτα. Παρα βγάζει τον Φορναρόλι για να βάλει τον Τοτσέ και όχι τον Πετρόπουλο. Που όχι το τέρμα, το πέταλο της εξέδρας να τον βάλεις να σημαδέψει, θα στείλει τη μπάλα έξω από το ΟΑΚΑ.

Εν κατακλείδι, μάλλον καλό θα κάνει στον Παναθηναϊκό το γεγονός ότι αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ διότι πολύ φοβάμαι ότι με αυτή την ομάδα και με αυτόν τον προπονητή θα έγραφε νέο αρνητικό ρεκόρ στην Ευρώπη.