Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Όταν κάνεις μία τόσο τραγική εμφάνιση και δε μπορείς να εκμεταλλευτείς τέτοιες κλασικές ευκαιρίες, τη στιγμή που ήδη χάνεις 2-0 τότε είσαι απλά άξιος της μοίρας. Ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε πολύ λίγος σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι, που δείχνει πόσο έχει μικρύνει ως ομάδα. Δε σας κρύβω πως χτες ανέμενα διαφορετική εικόνα από τον Παναθηναϊκό αλλά η άμυνα ήταν ο μέγας χορηγός των γκολ για τη Μάλαγα. Όσο για το Φερέιρα δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να πω το οτιδήποτε διότι θα με πείτε γραφικό και εμπαθή άλλωστε έχω γράψει τόσα πολλά για πάρτη του, που δεν χρειάζεται να προσθέω κάτι. Υπάρχει εξάλλου άρθρο λίγες μέρες αφότου ήρθε στον Παναθηναϊκό με τίτλο «Μεγάλος προπονητής ο Φερέιρα – Νύχτα θα φύγει!!!». 

Πάμε όμως στα δικά μας, όπου σήμερα έχουμε το πρώτο clasico της χρονιάς για το Σουπερ Καπ στη Βαρκελώνη και φυσικά τα πρώτα παιχνίδια για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και θα κοντράρουμε τους Σκωτσέζους.

192 2 1,95
Την Μαδέργουελ την είδαμε στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό όπου φάνηκε πόσο υστερούν σε ποιότητα και αν φυσικά δεν είχαν ρίξει τη Ρέιντζερς στην γ κατηγορία, η Μαδέργουελ δεν θα έβλεπε ούτε με κιάλια το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Σάββατο πήρε σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί της Κλιμάρνοκ με 2-1. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο τεχνικός της Μαδέργουελ προτίθεται να παρατάξει με μία πιο επιθετική διάθεση την ομάδα του απ ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που αν συμβεί τελικά θα αποδειχθεί βούτυρό στο ψωμί για τη Λεβάντε. Η Λεβάντε όπου έχει μάθει να παίζει στην κόντρα, απέναντι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Την Κυριακή μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα καθ ότι πήρε την ισοπαλία 1-1 από την Ατλέτικο. Σε γενικές γραμμές δίκαιο το αποτέλεσμα. Κατεβαίνει με βασικούς, θέλει την πρόκριση και το 1,95 του ΟΠΑΠ είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν στην αγορά.

194 2 1,45
Παρ ότι η Λίβερπουλ θα κατέβει με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της στο αποψινό παιχνίδι, η διαφορά δυναμικότητας κόντρα στη Χαρτς είναι τέτοια που αν παίξει λίγο μπάλα η Λίβερπουλ θεωρώ ότι μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Η Λίβερπουλ προέρχεται από τη σφαλιάρα με τη Γουεστ Μπρόμιτς όπου έχασε 3-0, με την άμυνα να μπάζει από παντού. Συνεπώς σίγουρα θα επιδιώξει ένα αποτέλεσμα για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Η Χαρτς δε μπορεί να κερδίσει ούτε την Ινβερνες, 2-2 ήρθε το Σάββατο . Τη στιγμή που κέρδιζε 2-0. Βέβαια θα μου πείτε εμπιστεύεσαι τη Λίβερπουλ; Ποτέ και για κανένα λόγο. Σπανιότατα ασχολούμαι μαζί της. Απλά επειδή η απόδοση εφόσον κατεβαίνει με τα δεύτερα έχει ανέβει, πάνω και από το 1,60, έχει ενδιαφέρον. Φυσικά το 1,45 του ΟΠΑΠ δεν υπάρχει καν νόημα συζήτησης.

Καλή τύχη.