Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE


Πάμε στοίχημα με Europa League και δύο ιδιαίτερα αμφίρροπες αναμετρήσεις, οι οποίες αναμένεται να κρίνουν ποιες ομάδες θα βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο… όνειρο των ομίλων.

Η Νάφταν Νοβόπολοτσκ και ο Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια σειρά, η οποία έχει ως σαφές φαβορί τους Σέρβους. Οι Λευκορώσοι, πάντως, προκρίθηκαν και αυτοί απευθείας στον Β Προκριματικό Γύρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως «τρέχει», παράλληλα, και το εγχώριό τους πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουν αρχικά να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν, γνωρίζοντας πως αν δεχτούν κάποιο τέρμα, μπορεί να αποβεί καταδικαστικό, ενώ προσφέρονται σε απόδοση 6,50 από την bet365 για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, έχουν να αντιμετωπίσουν ίσως και το γεγονός ότι δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Είναι, όμως, η καλύτερη ομάδα και αυτό θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν και εντός αγωνιστικού χώρου. Λογικά θα τα καταφέρουν. Διπλό, λοιπόν, στο 1,57 από την bet365.

Γι’ αυτήν την εβδομάδα, συμπληρώνουμε στην bet365 για το στοίχημα κουπόνι με τον αγώνα Λοκομοτίβ Πλόβντιβ-Φίτεσε, η οποία επίσης έχει ξεκάθαρο φαβορί. Δεν πρόκειται για τους Βούλγαρους, οι οποίοι συμμετέχουν για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2005-2006 στο Europa League, όταν και είχαν αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο. Οι Ολλανδοί, από την πλευρά τους, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις πέρυσι στο πρωτάθλημα της χώρας τους, κέρδισαν μια καλή θέση και το ταυτόχρονο δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, για πρώτη φορά έπειτα από εννέα χρόνια. Η μικρή τους εμπειρία σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις ίσως αποτελέσει αρχικό τροχοπέδη στα σχέδια τους για ουσιαστική πρόκριση από το πρώτο ματς. Αυτός είναι και ο λόγος που ένα ποντάρισμα στην ισοπαλία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 4,33 από την bet365, με το ρίσκο φυσικά που ενέχει –και είναι αρκετό- αξίζει ίσως τον κόπο. Εναλλακτικά, υπάρχει και τοunder, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2,20 από την bet365.