Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΓΙΑ ΤΑ ... ΤΥΠΙΚΑ ΝΕΦΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ


Ζεσταφόνι-Νέφτσι και Σερίφ Τιρασπόλ-Ούλις Ερεβάν είναι δύο από τα ζευγάρια του Β Προκριματικού γύρου του Champions Leagueστα οποία τα αποτελέσματα στοιχήματος αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, η Νέφτσι έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση και η λογική λέει ότι απέναντι στον επαναληπτικό της Γεωργίας δε θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Η Ζεσταφόνι, πάντως, θα προσπαθήσει να μην πέσει αμαχητί, με τον άσσο της να προσφέρεται σε απόδοση 2,25 από την bet365. Το διπλό προσφέρεται στο 3,00 από την bet365, με τους φιλοξενούμενους, ωστόσο να μην «καίγονται» για τη νίκη. Τελικά, με τις δύο ομάδες να παίζουν «ανοιχτά», απαλλαγμένες από τα άγχη σκοπιμότητας μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, το over που προσφέρεται σε απόδοση 1,65 από τηνbet365 φαντάζει το πιο πιθανό απ’ όλα.

Μετά την νίκη της στην Αρμενία (1-0), η Σερίφ Τιρασπόλ υποδέχεται στην έδρα της την Ούλις Ερεβάν με σκοπό να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε. Προσφέρεται στο 1,30 για τη νίκη, ωστόσο επειδή στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν, γνωρίζει και η ίδια ότι πρέπει να φανεί προσεκτική. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν τα «ρέστα» τους και ό,τι ήθελε προκύψει. Δεν είναι φυσικά φαβορί, με το διπλό να προσφέρεται στο 10,00 από την bet365. Το over που μαζί με τον άσσο φαντάζουν τα πιο πιθανά αποτελέσματα απ’ όλα προσφέρεται στο 1,65 από την bet365. Πάντως, και σ’ αυτό το στοίχημα αποτελέσματα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.