Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο ΠΙΟ ΑΜΦΙΡΡΟΠΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πάμε στοίχημα με Euro 2012 και τις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που περιλαμβάνει ο Όμιλος Β. Η πρόκριση φαίνεται πως θα κριθεί στο νήμα.

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει τη Δανία, γνωρίζοντας καλά ότι σε τέτοιες διοργανώσεις η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θα προσπαθήσει, με άλλα λόγια, να πάρει το τρίποντο, για το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1,57 από την bet365 και να βάλει από την αρχή τις βάσεις για να βρεθεί στους «8». Μια εξαιρετική σειρά αγώνων την είχε φέρει στην 1η θέση του 5ου προκριματικού ομίλου και έτσι είχε πάρει απευθείας εισιτήριο για τα τελικά. Η Δανία, από την πλευρά της, τερμάτισε επίσης στην κορυφή του ομίλου, στον οποίο συμμετείχε, προπορευόμενη, μάλιστα, τριών βαθμών της Πορτογαλίας, την οποία θα συναντήσει και εδώ. Ο Μάρτιν Όλσεν δείχνει να έχει φτιάξει ένα σκληροτράχηλο σύνολο, ικανό να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα διεξαχθεί μια σπουδαία μάχη, καθώς και οι δύο ομάδες αναμένεται να αναζητήσουν τη νίκη. Οι «οράνιε» είναι το φαβορί, ενώ πέρα από τον άσσο, καλή περίπτωση φαίνεται και το over που προσφέρεται σε απόδοση 2,05 από την bet365.

Στον ίδιο όμιλο, η Γερμανία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου να κάνουν λόγο για ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τα «πάντσερ» είναι τυπικά γηπεδούχα στο ματς, ενώ είναι γεγονός πως διανύουν και περίοδο εξαιρετικής φόρμας, έχοντας κάνει το απόλυτο στον 1 Προκριματικό Όμιλο με 10/10 νίκες, ωστόσο στα φιλικά δεν έχουν εντυπωσιάσει. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, από την πλευρά της, τερμάτισε 2η, όπως προαναφέρθηκε πίσω από την Δανία και χρειάστηκε τους αγώνες μπαράζ με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη για να προκριθεί (συνολικό σκορ 6-2). Η νίκη γι’ αυτήν προσφέρεται σε απόδοση 4,00 από την bet365 και αν έρθει, θα είναι μία μίνι έκπληξη. Το ματς, βέβαια, είναι ντέρμπι και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το ρίσκο, παρά ταύτα, στο over που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 από την bet365 φαίνεται να αξίζει τον κόπο.