Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Όπως θα είδατε καθ όλη τη διάρκεια της βδομάδας σκόπιμα δεν ανέβασα στήλη με εκτιμήσεις διότι πολύ απλά δεν υπήρχε νόημα να ασχοληθούμε με φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων και με τα προκριματικά των πιτσιρικάδων.

Κάπως έτσι θα κυλήσει και η επόμενη βδομάδα μέχρι να αρχίσει το Euro την επόμενη Παρασκευή. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Τρίτη ή την Τετάρτη θα ανεβάσω κάποιες προτάσεις για ειδικά στοιχήματα για το Euro 2012. Πάντως έχω την αίσθηση ότι θα δούμε πολλές εκπλήξεις. Διαφωνώ με αυτούς που θεωρούν φαβορί τη Γερμανία, αλλά όλα αυτά θα τα πούμε μέσα στη βδομάδα και κατά τη διάρκεια του Euro. Τόσο από εδώ στο site όσο και στο twitter.

Αρκετά όμως φλυάρησα και πάμε σε μία δυάδα που έχω επιλέξει,

240 Χ 2,80 2 2,90
Το Σασσουόλο είναι μία βιομηχανική περιοχή της Ιταλίας και χωρίς ιδιαίτερο κόσμο από άποψη αριθμών. Θεωρώ ότι η Σαμπντόρια με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Στο πρώτο παιχνίδι η Σαμπντόρια κέρδισε 2-1 εντός έδρας, χωρίς να είναι καλή. Σημειώστε το εξής σημαντικό. Στα μπαράζ ανόδου δεν ισχύει η διαφορά τερμάτων αλλά το ποια ομάδα τερμάτισε υψηλότερα στη βαθμολογία. Δηλαδή αν η Σασσουόλο κερδίσει με 1-0 τη Σαμπντορια θα προκριθεί η Σασουόλο. Με απλά λόγια η Σαμπντόρια προκρίνεται στον τελικό με νίκη ή ισοπαλία. Η Σαμπντόρια που είναι πιο έμπειρη, δεν θα αφήσει το παιχνίδι να κυλά στο γκολ διότι ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Εκτιμώ ότι θα κυνηγήσει το γκολ που κατά πάσα πιθανότητα θα της δώσει και την πρόκριση δεδομένου ότι για να χάσει την πρόκριση θα πρέπει να γυρίσουν το παιχνιδι. Οι Γενοβέζοι θα έχουν δύο βασικούς εκτός τον κίπερ Ρομέρο (29/-24) και τον αριστερό μπακ Λάτσκο (25/0).

724 2 1,80 (+5,5)
Πάμε και στο μεγάλο τελικό στο μπάσκετ στο ΣΕΦ όπου να ξεκαθαρίσω κάτι, το ότι προτείνω το διπλό του Παναθηναϊκού στο χάντικαπ ΔΕΝ είναι οπαδικό bet. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία να μείνει κοντά στο σκορ και να κυνηγήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει τη φρεσκάδα ως ομάδα, τη δίψα για το πρωτάθλημα, την έδρα όπου θα γίνει ζούγκλα απ ότι πληροφορούμαι αλλά ο Παναθηναϊκός τι να καταλάβει από έδρες; Παίχτες με προσωπικότητα, με εμπειρία μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες ενός τέτοιου παιχνιδιού. Και φυσικά ο Ομπράντοβιτς θα έχει κρατήσει και σίγουρα κάποιον άσσο στο μανίκι. Ο 5ος τελικός δεν θα έχει καμία σχέση με τον 3ο τελικό όπου ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο. Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε με ομάδα Β Εθνικής. Ειδικά αυτός ο Καλάθης, τα λέγαμε και με τα παιδιά στο twitter, ήταν τραγικός. Και είναι να απορείς πως τον εμπιστεύεται ο Ομπράντοβιτς. Πέραν αυτών, αν προσέξατε τις τελευταίες μέρες βγαίνει έντονα ένα κλίμα συσπείρωσης στον Παναθηναϊκό, σαν να θέλουν να αποδείξουν κάτι. Αν και οι κούπες μιλάνε από μόνες τους. Πολλοί στέκονται στα γερόντια μα τα γερόντια μην τα υποτιμάτε….

Καλή τύχη.