Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δίκαιη η επικράτηση του Ολυμπιακού και η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 15 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός ξύπνησε αργά, το πάλεψε όμως μέχρι τέλους και αν είχε λίγο παραπάνω τύχη στις τελευταίες κρίσιμές φάσεις, ειδικά στο τρίποντο του Καλάθη όταν η διαφορά ήταν στο -4, ίσως να ήταν διαφορετικό το φινάλε. Ο Ολυμπιακός απέκτησε ψυχολογία από το καλό του ξεκίνημα, οι παίχτες του Ντούντα με μπροστάρη τον Σπανούλη πέτυχαν τρίποντα στο 3 και 4 δεκάλεπτο κάτω από δύσκολες συνθήκες, όπως όταν τελείωνε χρόνος και πάνω που ο Παναθηναϊκός έκανε την αντεπίθεσή του.

Περνώντας στα του στοιχήματος, μας πέρασε το Χ2 της Σαμπντόρια αν και η Σασσουόλο ήταν πολύ καλύτερη. Η Σαμπντόρια ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς και ύστερα το μόνο που την ενδιέφερε ήταν απλά να κρατήσει το σκορ και να μη χάσει ώστε να προκριθεί στον τελικό. Αντίθετα χάσαμε για ένα πόντο το διπλό του Παναθηναϊκού, αφού ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 6 ενώ το χάντικαπ ήταν στους 5,5 πόντους.

Σήμερα έχουμε την τελευταία αγωνιστική στη Segunda Division, όπου τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει και δεν νομίζω να έχουμε εκπλήξεις. Ενδεχομένως να υπάρχει ενδιαφέρον στο live οπότε και θα κάνω και τις σχετικές αναφορές στο twitter. Οι φήμες για τα βαλιτσάκια οργιάζουν ειδικά προς Ουέσκα και Νουμάνθια αλλά πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις λέω ότι είναι πιο εύκολο να πάρεις χρήμα για να χάσεις παρά για να κερδίσεις και ο νοών νοείτο…

270 2 1,95
Ένα σημείο θα κρατήσω για σήμερα όπου αν και ξέρετε την άποψη μου για τα φιλικά και πολύ σπάνια ασχολούμαι με αυτά εν τούτοις  επειδή δεν έχει και κάτι καλύτερο το κουπόνι θα πάω με το διπλό των ΗΠΑ. Καταρχήν μ αρέσει η απόδοση του ΟΠΑΠ στο 1,95, που είναι και υψηλότερη της αγοράς. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε όλες ανεξαιρέτως τις εταιρίες και εκτιμώ ότι θα το ρίξει και ο ΟΠΑΠ. Κοίταζα τα ρόστερ των δύο ομάδων και η διαφορά ποιότητας είναι εμφανέστατη. Η βαριά ήττα με 4-1 των ΗΠΑ από τη Βραζιλία αναμένω ότι θα πεισμώσει τους Αμερικανούς και θα θελήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις σε αυτό το φιλικό. Ούτως ή άλλως ο Καναδάς δεν είναι κάτι το σπουδαίο ως ομάδα, πιο πολύ ενδιαφέρονται για το Χόκεϊ παρά για το ποδόσφαιρο. Στην Ασία το line έχει πάει από το -0,25 στο -0,5 για τις ΗΠΑ και νομίζω ότι το διπλό, αν και φιλικό, αξίζει.

*** Θυμίζω ότι μεσοβδόμαδα θα ανεβάσω και προτάσεις για το euro και μία ανάλυση για το τι περιμένω.

Καλή τύχη.