Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ανάμεικτα τα συναισθήματα από τη χθεσινή ισοπαλία της εθνικής μας διότι από τη μία είχαμε μία αποκαρδιωτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος είδαμε μία τελείως διαφορετική εικόνα από την εθνική μας και θα μπορούσε να είχε κάνει και την πλήρη ανατροπή. Πλέον το παιχνίδι με την Τσεχία απόκτα χαρακτήρα τελικού, αν κερδίσουμε νομίζω ότι με ένα Χ στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρωσία περνάμε. 

Στοιχηματικά, μας πέρασε το Χ2 της Ελλάδας όπου ήταν το δυνατό μου σημείο για χτες, δεν βγήκαν τα δύο ειδικά στοιχήματα που προτάθηκαν. Ενώ στο twitter προτάθηκε και άσσος της Ρωσίας καθώς αν και έγραφα στο site ότι πρέπει να τη δούμε πρώτα εν τούτοις η απόδοση έχει πάρει την ανιούσα, ξεπέρασε και το 2,50 και απέκτησε ενδιαφέρον και πέρασε εύκολα όπως αποδείχθηκε. Επίσης αναφερθήκαμε και στο γκολ για την εθνική μας στο β ημίχρονο ενώ αν έβαζε και ο Καραγκούνης το πέναλτι θα είχαμε πληρωθεί και το over 1.5 σε εξαιρετική απόδοση για την εθνική μας. Πληρωθήκαμε επίσης και το επόμενο γκολ για Ρωσία στο 3-1 σε πολύ καλή απόδοση. Είναι αυτό που έλεγα ότι το Euro συνεπάγεται με live betting. 

Πάμε στα σημερινά,

102 1 1,50
Θα την πω τη μεγάλη κουβέντα αλλά δε βλέπω πως αυτή η Δανία μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Ολλανδία και να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Οι Οράνιε είναι για μεγάλα πράγματα, έχει νομίζω όλες τις προϋποθέσεις να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά. Διαθέτει ρόστερ με τρομερή ποιότητα και σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλα δεδομένου ότι η Δανία είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου. Την τελευταία αγωνιστική παίζει με την Πορτογαλία που ενδεχομένως να παιχτεί και η πρόκριση. Η Δανία την είδα και σε κάτι φιλικά, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του παρελθόντος. Και λογικά η Ολλανδία θα μπει με το δεξί στο Euro.

103 1 1,85/over 1,65
Η Πορτογαλία στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Euro απογοήτευσαν και μάλιστα στο τελευταίο φιλικό ηττήθηκαν 3-1 από την Τουρκία, όπου το κοντέρ θα μπορούσε να είχε γράψει ακόμα περισσότερα. Με την άμυνα να μπάζει από παντού. Και δε γίνεται τα πάντα να τα περιμένουν από τον Κρ. Ρονάλντο. Και επαναλαμβάνω μία φράση που έγραψα στο αφιέρωμα του Euro. Είναι δυνατόν να εμπιστευτείς ομάδα που δεν έχει σοβαρό επιθετικό και θα κατέβει να παίξει με τον Πόστιγκα; Μπορεί να διαθέτει ποιότητα στη μεσαία γραμμή αλλά ως σύνολο η Πορτογαλία δεν εντυπωσιάζει. Αυτό τουλάχιστον έχουμε δει μέχρι στιγμής. Από την άλλη τα Πάντσερ κατεβαίνουν ως το φαβορί της διοργάνωσης, θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη, για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων. Και ένα επίσης ενδιαφέρον στατιστικό λέει ότι όταν σκοράρει ο Κλόζε η Γερμανία δεν χάνει. Αυτό έχει συμβεί στα 42 τελευταία παιχνίδια. Θεωρώ ότι η Γερμανία αν εμφανιστεί σοβαρή και έτσι όπως πρέπει με πειθαρχία στο παιχνίδι της μπορεί να το πάρει το ματς. Δεν αποκλείω να σκοράρει και η Πορτογαλία δεδομένου ότι η άμυνα της Γερμανίας με Μερτεσάκερ και Μπαντστούμπερ δεν είναι ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει για αυτό και επιλέγω και το over.

231 1 2,20
Το να κάνεις εκτίμηση για ένα παιχνίδι σαν και το Αργεντινή Βραζιλία μπορείς εύκολα να εκτεθείς. Παρα ταύτα επειδή ξενύχτησα τις τελευταίες μέρες παρακολουθώντας αμφότερες τις ομάδες δεν έχουν καμία σχέση. Η Αργεντινή προέρχεται από τη νίκη με 4-0 επί του Ισημερινού, παίζοντας μπαλάρα. Ευχαριστήθηκα μπάλα. Μέσι, Ιγκουαιν, Αγκουέρο και Ντι Μαρία κάνανε παπάδες μπροστά. Και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι οι συγκεκριμένοι μπορούν να διασπάσουν οποιαδήποτε άμυνα. Για μένα αν και νωρίς, η Αργεντινή δεν αποκλείω να το σηκώσει μέσα στη Βραζιλία, το 2014. Από την άλλη η Βραζιλία που δίνει μονο φιλικά καθ ότι το Μουντιάλ το διοργανώνει εκείνη και άρα έχει ήδη προκριθεί, έχασε πολύ εύκολα 2-0 από το Μεξικό κάνοντας τραγική εμφάνιση και εκ τύχης δεν άνοιξε και άλλο το σκορ. Ο Νταμιάο δεν μπήκε στο κλίμα του παιχνιδιού αν και σκόραρε αλλά ακυρώθηκε το γκολ του, η άμυνα είχε τεράστια κενά και δύσκολα θα κρατήσουν την παρέα του Μέσι για αυτό και πάμε με την Αλμπισελέστε. Να πούμε ότι το φιλικό παιχνίδι γίνεται στις ΗΠΑ.

238 1 1,75
Η Νιουελς προέρχεται από δύο σερί ήττες εκτός έδρας, έπεσε από την κορυφή με τη Μπόκα να ξεφεύγει με +4 και να είναι το απόλυτο φαβορί. Το γεγονός ότι έφτασε η Νιουελς μέχρι 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε και διεκδικεί το πρωτάθλημα, είναι αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία. Μπροστά στο κοινό της όμως νομίζω ότι θα επανέλθει στις νίκες. Κόντρα σε μία Ιντεπεντιέντε όπου βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και η μία άσχημη εμφάνιση διαδέχεται την άλλη. Συνεπώς ο άσσος είναι στις επιλογές μου.

Καλή τύχη.