Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Ισπανία και Ιταλία πήραν τα άλλα δύο εισιτήρια για τη φάση των και πλέον αναμένουμε σήμερα το ποιες θα είναι οι δύο τελευταίες χώρες που θα τσεκάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Όσον αφορά τα χθεσινά, περίμενα ποιο ανοιχτό το παιχνίδι της Ιταλίας, έμεινε στο 2-0, πέρασε το χάντικαπ στο -1,5, πέρασε και η πρόταση για κόρνερ στο twitter ενώ όσον αφορά το παιχνίδι της Ισπανίας αν και ο Κροάτες έχασαν 2-3 εκπληκτικές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να βάλουν γκολ και να μας πληρώσουν στο goal/goal αλλά μας πέρασε η πρόταση στο live σε απόδοση 2,50 το να σκοράρει η Ισπανία στο β ημίχρονο. Στα σημερινά τώρα,

122 1 1,95
Η Αγγλία χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Γουέλμπεκ και την ανατροπή πάνω στην ανατροπή στο παιχνίδι με τη Σουηδία, μιας και προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Κάρολ στο 23, ισοφαρίστηκε σε 1-1 με αυτογκόλ του Τζόνσον στο 49 και μετά από δέκαλεπτά στο 59 ο Μέλπμπεργκ έκανε το 2-1. Η Αγγλία ισοφάρισε άμεσα στο 64 για να πάρει τελικά τη νίκη με γκολ του Γουέλμπεκ στο 78. Τα λιοντάρια με αυτή τη νίκη πήραν κεφάλι για την πρόκριση σε σχέση με την διοργανώτρια Ουκρανία αλλά τα πάντα θα κριθούν σήμερα αφού η Ουκρανία είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την Αγγλία. Η Ουκρανία για να προκριθεί θέλει νίκη και μόνο νίκη και αντίστοιχα η Αγγλία προκρίνεται είτε με νίκη είτε με ισοπαλία. Επανέρχεται σήμερα και ο Ρούνει, μετά από την τιμωρία του στις δύο πρώτες αγωνιστικές και θα πάμε με τον άσσο μιας και δεν νομίζω να αφήσει το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού η Αγγλία. Δηλαδή δεν μπορεί να ρισκάρει και να αρκεστεί να μένει στην ισοπαλία και να δεχθεί κάποιο γκολ και να μείνει εκτός. Πέραν τούτου, όπως είδαμε και χτες με την Κροατία, όσο το παιχνίδι μένει στο Χ η Ουκρανία θα ανοιχτεί και επομένως η Αγγλία μπορεί να κάνει το γκολ. Για αυτό και πάμε με τον άσσο. Έξω κυκλοφορεί σχεδόν σε όλες τις εταιρίες πάνω από 2,00.

123 2 1,50
Η Σουηδία απογοήτευσε σε αυτό το Euro και μοιραία, όπως πάντως έγραφα και πριν το Euro, μένει εκτός συνέχειας. Η Γαλλία από την άλλη ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς με την Αγγλία αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία, οπότε αν σήμερα νικήσει την αδιάφορη Σουηδία, περνάει ως πρώτη στον όμιλο και πέφτει πάνω στην μέτρια Ιταλία. Τη γνώμη μου για τη Γαλλία την έχω εκφράσει αρκετές φορές σε αυτό το Euro, διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ, το είδατε εξάλλου, με βάθος στον πάγκο και την έχω για μεγάλα πράγματα μέχρι και για τελικό. Νομίζω ότι εύκολα/δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι κόντρα στην αδιάφορη Σουηδία. Το διπλό κυμαίνεται γύρω στο 1,62 στις διάφορες εταιρίες, στο 1,50 στον ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη.