Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΕΧΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…. ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ

Η Ελλάδα παρά τις δυσκολίες, δεν τα παρατάει ποτέ. Και ο Έλληνας μπορεί έστω και για λίγες ώρες να χαρεί και να αφήσει πίσω του τα προβλήματά του. Οι παίχτες του Σάντος μας έκαναν για ακόμη μία φορά υπερήφανους. Φώναξαν ένα μεγάλο παρών, ότι η Ελλάδα είναι εδώ είναι όρθια διότι οι ήρωες πολεμούν σαν τους Έλληνες.

Παίζοντας με πάθος, καταθέτοντας ψυχή κατάφεραν αυτό που για πολλούς θεωρούνταν ακατόρθωτο, να προκριθεί η εθνική μας στους 8 του Euro 2012. Τεράστια επιτυχία σε ένα παιχνίδι που ήταν τελικός, όπως έγραφα χτες ή ταν ή επί τας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα, διότι ασκήθηκε από όλους μας σκληρή κριτική. Έτσι λοιπόν χάρη στο υπέροχο γκολ του πάντα συγκινητικού, μαχητικού, παθιασμένου Καραγκούνη, τη ψυχή της ομάδας, του αρχηγού που παίζει πάντα με αυταπάρνηση και συμπλήρωσε 120 συμμετοχές καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση.

Η Εθνική από το πρώτο λεπτό έδειξε αποφασισμένη να μην κάνει τα λάθη που έγιναν στα πρώτα δύο παιχνίδια και να παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση. Όπερ και εγένετο. Οι ψυχάρες του Σάντος άντεξαν την πίεση των Ρώσων, όπου κάθε λεπτό φαινόταν αιώνας στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν το εισιτήριο για τους 8 της διοργάνωσης όπου και θα παίξουμε με τη Γερμανία. Και το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται….

ΥΓ: Ζω για τη στιγμή που θα φωνάξουμε στη Μέρκελ, έτσι γαμάνε αυτοί που σας χρωστάνε