Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Χτες όπως θα είδατε δεν ανέβασα στήλη με εκτιμήσεις διότι πολύ απλά δεν είχα ξεχωρίσει κάτι το ιδιαίτερο. Σήμερα όμως το κουπόνι έχει ενδιαφέρον, είναι ασυνήθιστα μεγάλο για μεσοβδόμαδο και έχω καταλήξει σε μία δυάδα με Ιντερ και Παρί.

181 2 1,85
Για το διπλό της Ιντερ το έχω γράψει ήδη από την Κυριακή στο twitter, είχαμε και μία μικρή συζήτηση με τους φίλους στο twitter και όπως έλεγα χαρακτηριστικά μας πλήρωσε με την Ουντινέζε και θα μας ξανά πληρώσει και σήμερα. Όπως έχω γράψει κατ επανάληψιν ο λόγος που κυνηγάω την Ιντερ είναι ότι πιστεύω ότι τελικά θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με Ουντινέζε και Λάτσιο και παράλληλα είναι στο -3 από την τρίτη Νάπολι αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Σημειώνουμε ότι η Ιντερ έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους άλλους μνηστήρες της 3ης και 4ης θέσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Στραματσάνι σκέφτεται να προφυλάξει κάποιους παίχτες ενόψει του ντέρμπι με τη Μίλαν την Κυριακή αλλά το θέμα είναι ότι αν σήμερα χάσει και κερδίζουν οι υπόλοιποι μετά τι να το κάνει στο ντέρμπι να έχει φρέσκους τους παίχτες; Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την 11αδα και αυτό που φοβάμαι είναι να μη δούμε τον Ρανόκια στους στόπερ. Η Πάρμα από την άλλη δεν χαρίζεται σε κανέναν απόδειξη το διπλό που πήρε μέσα στην έδρα της Λέτσε την προηγούμενη αγωνιστική και επί της ουσίας την καταδίκασε σε υποβιβασμό. Συνεπώς δεν αναμένω να έχει εύκολο απόγευμα η Ιντερ αλλά επειδή πιστεύω ότι στο τέλος θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ θα το πάρει το αποψινό παιχνίδι. Δυαράκι το διπλό στις περισσότερες εταιρίες.

189 1 1,60
Θέλει πρωτάθλημα η Παρί; Απόδειξη. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Η χθεσινή γκέλα της Μονπελιέ με την Εβιάν σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, όπου ήρθε ισόπαλο 2-2 με την Μονπελιέ να χάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις, να πέφτει ξύλο, κόκκινες κάρτες κτλ, δίνει την ευκαιρία στην Παρί με νίκη σήμερα επί της Σεντ Ετιέν να πλησιάσει στο -3 από τη Μονπελιέ. Η Παρί προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τη Λιλ, όπου προηγήθηκε στο σκορ με τον Παστόρε στο 48, αλλά στο 70 ο Σακό που είχε μπει ως αλλαγή υπέπεσε σε πέναλτι και ταυτόχρονα πήρε και κόκκινη κάρτα. Έγινε έτσι το 1-1 και στο 80 ήρθε τούμπα το παιχνίδι με τη Λιλ να πετυχαίνει την ανατροπή και να πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής από τους Παριζιάνους. Σήμερα πάντως επιστρέφει ο Μενεζ (30/6). Από την άλλη η Σεντ Ετιεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μετρά τρεις σερί νίκες με τον Ομπαμπεγιάνκ να βρίσει δίχτυα για πλάκα και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Εν τούτοις όμως δεν πιστεύω ότι η Παρί θα κλωτσήσει την ευκαιρία να ξανά μπει στο κόλπο του πρωταθλήματος για αυτό και πάω με τον άσσο. Με το που έληξε το παιχνίδι της Μονπελιέ χτες, άρχισε να πέφτει στις εταιρίες ο άσσος της Παρί, πλέον παίζεται κάτω από το 1,60 του ΟΠΑΠ που είναι από τις καλύτερες τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά. Στην Ασία το line έχει αλλάξει από το -0,75 στο -1 για την Παρί με πτώση της απόδοσης στο 1,91.

Καλή τύχη και φυσικά για οτιδήποτε άλλο προκύψει τα λέμε στο twitter.