Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εξαιρετικά πήγαμε χθες μιας και η τριάδα που προτάθηκε με άσσο Ακαντέμικα (1,70), διπλό Πεσκάρα (1,55) και άσσο Οσασούνα (1,70) πέρασε και σχετικά εύκολα. Ελπίζω το ίδιο καλά να πάμε και σήμερα. Σήμερα όπου έχουμε τις κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων ετών και ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει μεταξύ δραχμής και ευρώ. Αυτό είναι επί της ουσίας το δίλημμα που τίθεται σε αυτές τις εκλογές. Αλλά και σε αυτές τις εκλογές δε λείπουν οι παλαιοκομματικοί τρόποι προσέλκυσης ψηφοφόρων με τον Αντώνη Σαμαρά να  τάζει σε όλους από κάτι. Από αναπλήρωση συντάξεων μέχρι το μεταναστευτικό. Είμαι πολύ περιέργος να δω αν βγει και σχηματίσει κυβέρνηση πόσα από αυτά που έχει πει θα τα πραγματοποιήσει. Ωστόσο ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Πάμε τώρα στα δικά μας,


416 2 1,80
Η χθεσινή γκέλα της Άρσεναλ με τη Νόριτς δίνει την τεράστια ευκαιρία σήμερα στην Τότεναμ με νίκη να περάσει εκείνη στην πρώτη θέση. Παρεμπιπτόντως και επειδή το είδα το παιχνίδι το 3-3 είναι μαγική εικόνα. Η Άρσεναλ παρ ότι προηγήθηκε στο 2 και στο 27 η Νόριτς είχε κάνει το 1-2 (!!!). Στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο ήταν κατηφορικό, με την Άρσεναλ να χάνει κυριολεκτικά τα άχαστα. Κάνει το 3-2 με δύο γκολ του Φαν Πέρσι, στο 85 όμως ο Μόρισον από πλάγια θέση στη πλάτη της άμυνας κάνει το 3-3. Και η Άρσεναλ στο τελευταίο πεντάλεπτο να συνεχίζει να χάνει ανεπανάληπτες ευκαιρίες. Αλλά η πόρνη η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα. Αυτά ως παρένθεση για το χθεσινό παιχνίδι της Άρσεναλ. Η Τότεναμ φαίνεται να βρίσκει τη φόρμα της στο κρισιμότερο σημείο, προέρχεται από την εύκολη νίκη με 4-1 επί της Μπόλτον και πλέον με νίκη σήμερα και νίκη επί της Φούλαμ την επόμενη αγωνιστική μπαίνει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άστον Βίλα από την άλλη καίγεται για τους βαθμούς είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, λογικά δεν θα κινδυνέψει πάντως. Όλες οι εταιρίες έχουν ρίξει πολύ το διπλό, είναι από τα popular bet της ημέρας. Στην Ασία το line εχει αλλάξει από το -0,25 στο -0,5 για την Τότεναμ.

422 2 1,60
Παιχνίδι must win για τη Νάπολι αν θέλει να βγει Τσάμπιονς Λιγκ. Προτελευταία αγωνιστική στη Serie A, με τη Νάπολι να κρατά την τύχη της στα χέρια της όσον αφορά την τρίτη θέση. Με νίκη σήμερα και νίκη την τελευταία αγωνιστική με τη Σιένα βγαίνει Τσάμπιονς Λιγκ. Η τρίτη θέση βέβαια έχει πολλούς μνηστήρες μιας και η Ουντινέζε είναι ισόβαθμη με τη Νάπολι, η Λάτσιο ακολουθεί δύο βαθμούς πιο πίσω και η Ιντερ τρεις. Συνεπώς περιθώρια για γκέλα σήμερα για τη Νάπολι δεν υφίστανται. Από την άλλη η Μπόλονια είναι αδιάφορη και δίνει τα παιχνίδια όπου θέλει. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Την προηγούμενη αγωνιστική ας πούμε που δεν ήθελε να το δώσει έκανε τη κηδεία στην Κατάνια, παρ ότι ο Πιόλι έκανε αλλαγές στην 11αδα. Σήμερα δε ξέρω τι προτίθεται να κάνει, το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτός θα είναι ο παιχταράς Ραμίρες (32/8), ο βασικός αμυντικός Πορτανόβα (33/3), ο Παναγιώτης Κονέ (30/1) ενώ αμφίβολος είναι ο κίπερ Ζιλέ (29-32). Πάμε με το κίνητρο, το 1,60 του ΟΠΑΠ είναι από τις υψηλές τιμές που κυκλοφορούν μιας και σε πολλές εταιρίες έχει πέσει κάτω και από το 1,60. Ενώ στην Ασία το line έχει αλλάξει από το -0,75 στο -1 για την Νάπολι.

461 2 1,75
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον με τη Βαλενσιέν να έχει σωθεί (σχεδόν) και μαθηματικά ενώ η Παρί, εκμεταλλευόμενη τη γκέλα της Μονπελιέ την προηγούμενη αγωνιστική με την Εβιάν, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε. Η Παρί περιμένει φυσικά να χάσει βαθμούς η Μονπελιέ είτε στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεν είτε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τη Λιλ. Κατά συνέπεια θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο η Παρί να γκελάρει κόντρα στην αδιάφορη Βαλενσιέν και ουσιαστικά να δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα για το πρωτάθλημα στη Μονπελιέ. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες και κυμαίνεται οριακά πάνω από το 1,80.

Καλή τύχη και καλή ψήφο για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα!!!