Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Αφήνουμε τη Γιουροβίζιον στην άκρη όπου χτες στο twitter, έγινε χαμός από τα σχόλια. Το μόνο που έχω να πω, είναι το τελευταίο μου σχόλιο στο twitter χτες ότι τόσο η Ελευθέρια όσο και η Ηβη ήταν …. πανέμορφές (το λέω κόσμια). Έχω κρατήσει σημειώσεις για όλα τα τραγούδια ώστε να είμαστε έτοιμοι για το Σάββατο και τις επιλογές που θα κάνουμε μιας και το Σάββατο στοιχηματικά θα ασχοληθώ μόνο με τη Γιουροβίζιον, όπως κάθε χρόνο. Σήμερα έχουμε ένα σχετικά μεγάλο κουπόνι για τα δεδομένα της εποχής.

118 1 1,60
Η Νόρτζελαντ σήμερα έχει ραντεβού με την ιστορία μιας και έχει την ευκαιρία με νίκη να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της. Δεν είναι λίγο πράγμα για μία ομάδα σαν τη Νόρτζελαντ να βρίσκεται μία ανάσα από τον τίτλο, δεδομένου ότι η Κοπεγχάγη παίζει σε άλλο επίπεδο. Παρά ταύτα η Νόρτζελαντ με τη νίκη που πέτυχε μέσα στην έδρα της Μπρόντμπι, όπου μας πλήρωσε την Κυριακή, με τη Μπρόντμπι να κάθεται να χάνει έτσι ώστε να μην πάρει το πρωτάθλημα η Κοπεγχάγη που την ίδια ώρα γκέλαρε στην έδρα της Μίτιλαντ και έπεσε από την κορυφή. Η Χόρσενς δεν θα πάει για να χάσει, ξεχάστε το αυτό. Θα το παίξει στα ίσια το παιχνίδι αλλά εδώ που φτάσανε τα πράγματα με τη Νόρτζελαντ να έχει μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα, να γράψει ιστορία δε νομίζω να χάσει την ευκαιρία. Άσσος.

132 Χ 3,10 2 3,15
Επαναληπτικός προημιτελικός για το Λιμπερταδόρες με τη Μπόκα να έχει κερδίσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα στο καυτό Ενζενιάο καλείται να υπερασπιστεί το υπερ της σκορ. Η Φλουμινένσε μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι γύρισε στη Βραζιλία και μέσα σε λίγες ώρες έπαιξε το ντέρμπι με τη Κορίνθιανς και κέρδισε με 1-0 στην πρεμιέρα του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Όπως ήταν αναμενόμενο η Φλου κατέβηκε με πολλές αλλαγές. Σήμερα όμως θα έχει σημαντικές απουσίες αφού εκτός θα είναι ο Ντέκο, ο Φρεντ και οι αμυντικοί Βαλέντσια και Ντιγκίνιο. Υπάρχει μία ευφορία στους οπαδούς, πιστεύουν στην ανατροπή και σήμερα το γήπεδο θα είναι ασφυχτικά γεμάτο. Η Μπόκα από την άλλη αν και παρατάχθηκε με 8 αλλαγές στη σύνθεσή της πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ρασίνγκ και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Επιστρέφει ο Τάνκε Σίλβα, απουσίες σημαντικές δεν υπάρχουν και ρισκάρω στο Χ2, στην πρόκριση για Μπόκα Τζούνιορς δηλαδή. Ήδη πάντως το Χ2 σημειώνει σημαντική πτώση σε πολλές εταιρίες.

Στη Β Ισπανίας τα φαβορί πιστεύω ότι θα περάσουν. Αλλά προσφέρονται μόνο για τοκογλυφία αλλά δε βλέπω εκπλήξεις.

120 2 1,65 (έπεσε η απόδοση)
Κρατάω το διπλό της Χέρκουλες που είναι σε μία αξιοπρεπή απόδοση. Έχει καταποντιστεί βέβαια το διπλό, το ριξε και ο ΟΠΑΠ τα 1,85-1,90 δεν υπάρχουν πια, πλέον κινείται σε επίπεδα ΟΠΑΠ. Η Αλκογιάνο είναι παντελώς αδιάφορη, έχει υποβιβαστεί και μαθητικά, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό σήμερα θα έχει και απουσίες ενώ αντίθετα η Χέρκουλες θέλει νίκη ώστε να εξασφαλίσει την είσοδό της στα πλέι οφ. Περιθώρια για νέες γκέλες δεν υπάρχουν και πάμε στο διπλό έστω και στο 1,65. Στην Ασία το line πήγε από το -0,5 στο -0,75 για τη Χέρκουλες με παράλληλη πτώση της απόδοσης.

Καλή τύχη