Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τεράστια η επιτυχία του Ολυμπιακού όπου πέρασε την Μπαρτσελόνα και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και θα μπορούσαμε να είχαμε ελληνικό τελικό αλλά οι διαιτητές με τα εγκλήματα που διέπραξαν, έστειλαν την ΤΣΣΚΑ στον τελικό. Ας με συγχωρήσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αλλά θεωρώ μάλλον απίθανο να πάρουν την κούπα. 

Στα δικά μας τώρα, το σημερινό κουπόνι δεν παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον σε αντίθεση με το αυριανό όπου υπάρχουν σημεία που πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν. Βέβαια οι αποδόσεις είναι εποχιακές, οι μπουκ έχουν πάρει τα μέτρα τους κάτι που είναι λογικό. Στα σημερινά έχω επιλέξει μία δυάδα για ΟΠΑΠ και μία δυάδα εκτός ΟΠΑΠ. 

263 Χ 3,25 2 2,70
Τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στην Τουρκία, όπου θα κριθεί και το πρωτάθλημα. Η Γαλατασαράι θα πάει στο Αβνί Ακέρ για δύο αποτελέσματα ενώ η Φενερμπαχτσέ κατακτά το πρωτάθλημα μόνο με νίκη. Στην κανονική περίοδο η Γαλατα άφησε τη Φενερ 9 βαθμούς πίσω εν τούτοις όμως στα πλέι οφ με κάποιες γκέλες που έκανε, πλέον το πρωτάθλημα κινδυνεύει να χαθεί. Η αλήθεια είναι πάντως ότι η Γαλατά το δικαιούται το πρωτάθλημα μιας και έχει παίξει πολύ καλύτερη μπάλα από τη Φενερ κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Μιλάμε για το μεγαλύτερο ντέρμπι της Τουρκίας, προφανέστατα η όποια εκτίμηση είναι παρακινδυνευμένη. Εν τούτοις, έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στη Γαλατασαράι και πιστεύω ότι έστω το βαθμό μπορεί να τον πάρει. Το γήπεδο θα μετατραπεί σε κολαστήριο από τους οπαδούς της Φενερμπαχτσε, η οποία έχει και την πρόσφατη προϊστορία με το μέρος της, (10-2-0) μετρά κόντρα στη Γαλατα. Παίρνω το ρίσκο και λέω ότι η Γαλατά μπορεί να αποδράσει από το Αβνί Ακέρ και να κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Η Γαλατασαράι όπου δε θα έχει και απουσίες ενώ για τη Φενερ ίσως επιστρέψει ο Σο (12/7) μετά από πολύμηνη απουσία ενώ κανονικά αναμένεται να δώσουν το παρών, αν και δίνονται ως αμφίβολοι, στο παιχνίδι της χρονιάς τόσο ο ηγέτης Άλεξ (31/14) όσο και ο μπακ Γκιονούλ (31/1).

273 1 1,75
Η Νιουελς αν και τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ολίμπο, εν τούτοις πέρασε με 2-1 και παραμένει στην πρώτη θέση ισόβαθμη με την Μπόκα. Η Μπόκα αυτή την αγωνιστική έχει δύσκολο παιχνίδι αφού υποδέχεται τη Βελέζ την Κυριακή όπερ και σημαίνει ότι η Νιουελς έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην κορυφή αν φυσικά σήμερα νικήσει την Ουνιόν. Γεμάτο το γήπεδο και σήμερα, η Νιουελς παίζει, σε όσα παιχνίδια τουλάχιστον την έχω δει, στρωτό ήρεμο ποδόσφαιρο, το γκολ το έχει και αυτή η ομάδα σου βγάζει μία σιγουριά. Από την άλλη την Ουνιόν δεν την περίμενα να είναι στην 8η θέση την είχα για πιο κάτω. Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, προέρχεται και από την 4αρα από την Τίγκρε και νομίζω ότι σήμερα δύσκολα θα αποφύγει μία νέα ήττα. Ο άσσος στο 1,75.

Εκτός ΟΠΑΠ:

Σλοβακία: Corgon Liga: Ζλάτε Μορ. Σπαρτάκ Τρναβα 2

Πολωνία I Liga: Πογκόν Σζιεκίν Κατόβιτσε 1


Καλή τύχη.