Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Update 13:55

Το απόλυτο είχε χθες η στήλη των εκτιμήσεων, 4 στα 4. Πέρασε η δυάδα για ΟΠΑΠ με το Χ της Γαλατασαράι (3,25) και τον άσσο της Νιουελς (1,75), που ήταν και το δυνατό μου σημείο. Πέρασε η δυάδα εκτός ΟΠΑΠ με διπλό Σπαρτακ Τρναβα στη Σλοβακία και άσσο Πογκόν Σζιεκίν στη δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας. Πάμε όμως στα σημερινά,

Βαθμολογία στην Πρέμιερ (Τελευταία αγωνιστική)
1 Μαντσεστερ Σίτι 86 [Τσάμπιονς Λιγκ]
2 Μαντσεστερ Γιουν. 86 [Τσάμπιονς Λιγκ]
3 Άρσεναλ 67 [Τσάμπιονς Λιγκ]
4 Τότεναμ 66 [Τσάμπιονς Λιγκ]
5 Νιουκαστλ 65 [Γιουρόπα Λιγκ]
6 Τσέλσι 61 [Γιουρόπα Λιγκ]

306 2 1,55
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Άρσεναλ με νίκη απόψε σφραγίζει το εισιτήριο απευθείας για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η Γουεστ Μπρόμιτς είναι παντελώς αδιάφορη, αν και την προηγούμενη βδομάδα έκανε την κηδεία στη Μπόλτον. Η Άρσεναλ την αυτοκτόνησε εντός έδρας παραχωρώντας ισοπαλία 3-3 με τη Νόριτς. Σε ένα παιχνίδι όπου το παρακολούθησα, τα γραφα και στο twitter, είχε χάσει τα άχαστα. Πολλές και καλές ευκαιρίες στο β ημίχρονο όπου η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Είναι αυτό που λέμε να σε θέλει και η μπάλα. Φωνάζει δίκαια και για πέναλτι στον Φαν Πέρσι. Το θέμα είναι ότι αν σήμερα δεν κερδίσει κινδυνεύει να μείνει εκτός και από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πως θα γίνει αυτό; Καταρχήν αν η Τσέλσι κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα βγουν τρεις ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, συν την Τσέλσι. Άρα ο τέταρτος της βαθμολογίας βγαίνει στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν όμως η Τσέλσι δεν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε μένει ως έχει η βαθμολογία. Θυμίζω ότι οι τρεις πρώτοι πάνε απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Η Τότεναμ λογικά θα το καθαρίσει το παιχνίδι με τη Φούλαμ άρα η Άρσεναλ θέλει νίκη και μόνο νίκη. Για αυτό και πάω στο διπλό, το οποίο ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο αν τελικά επιβεβαιωθούν οι απουσίες της Γουεστ Μπρόμιτς, με κυριότερη αυτή του πρώτου σκόρερ Οντεμβίνγκι (29/10).

313 2 2,40
Θέλει η Μπόλτον να σωθεί; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Η Μπόλτον είναι στο -2 από την ΚΠΡ, με την ΚΠΡ να παίζει στο Σίτι Οφ Μάντσεστερ όπερ και σημαίνει ότι λογικά θα χάσει. Συνεπώς αν η Μπόλτον κερδίσει την αδιάφορη Στόουκ, σώνεται. Αν μιλάγαμε για ένα οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα θα σας έλεγα ότι το διπλό είναι κολώνα και όλα τα σχετικά. Αλλά στην Αγγλία όπως έχω πει κατ επανάληψιν, και το έχετε διαπιστώσει και στην πράξη δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Συνεπώς μην περιμένετε από την Στόουκ να ανοίξει τα ποδιά. Το θέμα είναι άλλο. Μπορεί η Μπόλτον να πάει και να κερδίσει μέσα στο Μπριτάνια; Δεν το ξέρω αλλά θα πληρώσω για να το μάθω. Εγώ θα χάσω ένα δελτίο και η Μπόλτον την κατηγορία αν σήμερα δεν κερδίσει. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα αν η Μπόλτον την προηγούμενη αγωνιστική δεν αυτοκτονούσε, από 2-0 2-2, κόντρα στη Γουεστ Μπρόμιτς. Αλλά πάλι έχει μία ευκαιρία για να σωθεί. Πάμε με το κίνητρο και το διπλό της Μπόλτον. Η απόδοση του διπλού πέφτει παντού.

Βαθμολογία στην Ισπανία (Τελευταία αγωνιστική)
4 Μάλαγα 55 [Τσάμπιονς Λιγκ]
5 Ατλέτικο 53 [Γιουρόπα Λιγκ]
6 Μαγιόρκα 52 [Γιουρόπα Λιγκ]
7 Λεβάντε 52
8 Οσασούνα 51

359 2 1,50
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον με τη Σανταντέρ να είναι αδιάφορη και υποβιβασμένη και την Οσασούνα να θέλει νίκη και παράλληλα μη νίκη της Λεβάντε και της Μαγιόρκα. Η Οσασούνα που μας πλήρωσε και την προηγούμενη βδομάδα στο 1-0 επί της Σοσιεδάδ, που ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να είχε πετύχει και το 2-0 και να τελειώνε το παιχνίδι, δεν το έκανε όμως και στα τελευταία λεπτά λίγο έλειψε να το πληρώσει. Με αυτή όμως τη νίκη έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της εξόδου στο Γιουρόπα Λιγκ. Το κλίμα στην ομάδα της Σανταντέρ είναι κάκιστο, με τον Αλβάρο Θερβέρα να κατηγορεί για αδιαφορία τους παίχτες του, στα αποδυτήρια να γίνεται χαμός και η όλη κατάσταση να μυρίζει μπαρούτι. Κάτω από αυτές τις συνθήκες πάμε στο διπλό της Οσασούνα. Η Οσασούνα βέβαια εκτός έδρας έχει μόλις δύο νίκες σε 18 παιχνίδια. Αλλά εδώ που φτάσανε τα πράγματα είναι κρίμα να χύσει την καρδάρα με το γάλα, κόντρα στην τελευταία και υποβιβασμένη Σανταντέρ. Σημειώστε επίσης ότι οι δύο ομάδες έχουν φιλικότατες σχέσεις. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές τις εταιρίες.

342 1 1.80
Ήρθε νομίζω η ώρα να κάνει την πρώτη της νίκη μέσα στο γήπεδό της η Μιοντάλεν κόντρα στην αδύναμη Χοντ. Η Μιοντάλεν μετά την πρώτη αγωνιστική όπου πέτυχε τη νίκη με την Άλτα έκτοτε μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία. Από την άλλη η Χοντ ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, έφαγε 5 από την Άλτα την προηγούμενη αγωνιστική. Ο άσσος στο 1,80 είναι καλός. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε όλες τις εταιρίες και πλέον παίζεται σε επίπεδα ΟΠΑΠ.

374 1 1,45
Αν και στη Γαλλία βρισκόμαστε στην προτελευταία αγωνιστική εν τούτοις σήμερα εν πολλοίς θα κριθεί το πρωτάθλημα. Και το λέω αυτό διότι αν η Μονπελιέ νικήσει τη Λιλ, παίρνει αγκαλιά τον τίτλο. Το παιχνίδι βέβαια για τη Μονπελιέ μόνο εύκολο δε θα είναι. Συνεπώς η Παρί έχει ακόμα βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Παρί προέρχεται από σπουδαία νίκη και μεγάλη ανατροπή μέσα στην έδρα της Βαλενσιέν με 4-3, τη στιγμή που από τα αποδυτήρια βρέθηκε να χάνει με 2-0. Νίκη ψυχολογίας, παίζει σήμερα κόντρα στη Ρεν που και η Ρεν θέλει το παιχνίδι για να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά μέσα στο Παρκ Ντε Πρενς δε νομίζω να γκελάρει η Παρί. Η Παρί εκτιμώ ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, θα το παλέψει και για αυτό πάω στον άσσο. Μικρό βέβαια το 1,45 του ΟΠΑΠ. Στο 1,55 στους περισσότερους μπουκ.

Εκτος κουπονιού ΟΠΑΠ

Τζένοα Παλέρμο Χ2. Το διπλό κυκλοφορεί γύρω στο 6,00. Η Παλέρμο είναι αδιάφορη ενώ η Τζένοα θέλει το βαθμό για να σωθεί. Ο Μίκολι είναι δηλωμένος οπαδός της Λέτσε, θα απίξει για τη Λέτσε σήμερα και νομίζω ότι και σαν ειδικο στοίχημα να σκοράρει ο Μίκολι στο παιχνίδι είναι εξαιρετικό.

Εννοείται ότι στο twitter θα σχολιάζουμε τα παιχνίδια και φυσικά με πολύ Live betting.

Καλή τύχη.