Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ;

Τελευταία αγωνιστική για το Championnat με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου να κάνουν λόγογια κατάκτηση του τίτλου από τη Μονπελιέ, η οποία έχει κατορθώσει να διατηρηθεί στο συν τρία από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το βράδυ της Κυριακής (10μμ.) η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος επισκέπτεται την Οσέρ και θα παίξει για δύο αποτελέσματα για πανηγυρίσει τον τίτλο. Με τους 79 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, με άλλα λόγια, έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και για την ισοπαλία, αφού οι Παριζιάνοι βρίσκονται στους 76. Αν, μάλιστα, η Μονπελιέ δεν είχε κάνει την εντός έδρας γκέλα με την Εβιάν (2-2), θα ήταν ήδη πρωταθλήτρια. Η Οσέρ, στον αντίποδα, μετράει δύο συνεχόμενες ήττες και έχει οριστικά υποβιβαστεί, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση και τους 34 πόντους. Το ματς, πάντως, είναι δεδομένο ότι δε θα το παρατήσει και θα αγωνιστεί για την τιμή των… όπλων. Δεν έχει πολλές πιθανότητες, ωστόσο κι έτσι θα πάμε με το διπλό και τη νίκη τίτλου της Μονπελιέ που προσφέρεται σε απόδοση 1,57 από την bet365.

Γι’ αυτήν την εβδομάδα συμπληρώνουμε για το στοίχημα κουπόνι με Λοριάν-Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία οι γηπεδούχοι είναι πιθανότατα αδιάφοροι, καθώς δείχνουν να έχουν σωθεί. Απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία όμως τους χωρίζουν τρεις θέσεις. Θεωρητικά, πάντως, θέλουν ακόμη έναν πόντο για να νιώθουν εντελώς άνετοι. Η ισοπαλία, ωστόσο, δεν ευνοεί του φιλοξενούμενους που θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με ξεκάθαρο στόχο να πάρουν το διπλό που προσφέρεται γι’ αυτούς σε απόδοση 1,72 από την bet365 και να περιμένουν «δώρο» ήττας από τη Μονπελιέ. Και στην περίπτωση αυτή θα πάμε με το διπλό.