Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τελευταία αγωνιστική στη Β Ιταλίας σήμερα και εκεί στρέφεται το ενδιαφέρον ενώ έχουμε και πολλά φιλικά εθνικών ομάδων ενόψει Euro. Καλό είναι με τα φιλικά να μην ασχοληθούμε δεδομένου ότι σήμερα είναι τα πρώτα φιλικά, πολλές ομάδες έχουν απουσίες ενώ δεν ξέρουμε και πόσες από αυτές θα κατέβουν με διάθεση να πάρουν το παιχνίδι. Το πρόγραμμα δεν ενδείκνυται για σοβαρό παιχνίδι και έχω επιλέξει μία δυάδα.

*** Σε λίγο θα ανέβουν προτάσεις για ειδικά στοιχήματα στη Eurovision, επίσης τι δείχνουν οι αποδόσεις των μπουκ για τα φαβορί του τελικού ενώ θα υπάρχουν και εκτιμήσεις από ένα φίλο μου που παρακολουθεί πολλά χρόνια το διαγωνισμό.

Η Βαθμολογία της Β Ιταλίας

1 Τορίνο 82 απευθείας άνοδο
2 Πεσκάρα 80 απευθείας άνοδο

15 Μπάρι 47
16 Άσκολι 46
17 Λιβόρνο 45
18 Έμπολι 44 πλέι άουτ
19 Βιτσέντζα 41 πλέι αουτ
20 Νοτσερίνα Απευθείας υποβιβασμός

242 1 1,65
Κοιτάζοντας κάποιος μόνο τη βαθμολογία θα έλεγε ότι η Πεσκάρα είναι αδιάφορη και συνεπώς θα έπρεπε να πάμε στην κόντρα δεδομένου ότι η Νοτσερίνα είναι αυτή που καίγεται για τους βαθμούς της νίκης και παράλληλα θέλει μη νίκη της Βιτσέντζα. Η Πεσκάρα εξασφάλισε την απευθείας άνοδο μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στη Σαμπντόρια, όπου μας καλοπήρωσε το διπλό δεδομένου του ότι η Σαμπντόρια μετά τα αποτελέσματα του μεσημεριού είχε εξασφαλίσει τα πλέι οφ. Το λέγαμε και στο twitter. Χαμός από τα πανηγύρια των παιχτών στη λήξη του παιχνιδιού στο Λουίτζι Φεράρις. Έπαιξε τρομερή μπάλα, τα έχουμε κατ επανάληψιν είναι ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις και σήμερα τελειώνει μία ονειρεμένη σεζόν.

Το παιχνίδι όμως σήμερα θα το χτυπήσει για πολλούς λόγους. Καταρχήν επειδή στον πάγκο κάθεται ο Τζέμαν ο οποίος δεν χαρίζεται σε κανέναν, κατόπιν επειδή θέλει να κόψει το νήμα πρώτη και ο κυριότερος λόγος είναι ότι θα παίξει για τη Βιτσέντζα μιας και οι οπαδοί της είναι αδελφοποιημένοι με τους αντίστοιχους της Βιτσέντζας. Προσθέστε επίσης ότι αν ο Ινίσιε πετύχει δύο γκολ και φτάσει τα 20 ο πρόεδρος του έχει υποσχεθεί ότι θα του αγοράσει μία πόρσε (!!!). Έαν μπούμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες είναι η μέρα με τη νύχτα και το 1,65 για μένα είναι λάθος των μπουκ. Ο άσσος θα έπρεπε να ήταν στο 1,45 εάν δεν ήταν τελευταίες αγωνιστικές. Θα έχει 3-4 απουσίες ενώ αμφίβολος είναι ο αρχισκόρερ Ιμόμπιλε (36/28). Πάμε με τον άσσο.

Προσέχετε επίσης ότι στη Β Ιταλίας ότι στα μεν πλέι οφ ανόδου τόσο η Βερόνα όσο και η Βαρέζε θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τη Σαμπντόρια  και προτιμούν ως πιθανό αντίπαλο τη Σασσουόλο για πολλούς λόγους. Ενώ στα πλέι άουτ, αν η διαφορά της 17ης και 18ης είναι μεγαλύτερη ή ίση των 5 βαθμών ΔΕΝ έχουμε μπαράζ αλλά πέφτει κατ ευθείαν η 18η.

Με απλά λόγια η Βιτσέντζα θέλει νίκη και μόνο νίκη έτσι ώστε να μείνει στις θέσεις των πλέι οφ ασχέτως του τι θα κάνει η Νοτσερίνα να παραμείνει στην κατηγορία και αφετέρου να μην πάει η διαφορά στους  βαθμούς από την Έμπολι γιατί τότε θα υποβιβαστεί και αυτή κα ευθείαν. Το 1,50 του διπλού βέβαια είναι αστείο όσο και αν η Ρετζίνα τα έχει παρατήσει, θα κατέβει και με κάποιες αλλαγές ενώ οι παίχτες της σκέφτονται τις διακοπές, είναι φανερό αυτό από τα τελευταία αποτελέσματα. Καλό είναι να το δούμε στο live αυτά, στο twitter.

Εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ:

Εσθονία Κύπελλο: Τρανς Τρναβα - Λεβάντια Ταλίν  2

Καλή τύχη.