Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Καταρχήν και πριν περάσουμε στις προτάσεις, ειλικρινά αυτό που γίνεται σε κάθε εκλογική διαδικασία με τους άσχετους δημοσιογράφους να προσπαθούν να εξάγουν συμπεράσματα από τις αποδόσεις των μπουκ (ή οι bookies όπως διάβασα κάπου) καταντάει γελοίο. Το τι μπούρδα έχω διαβάσει δε μπορείτε να φανταστείτε.

Να σας πω ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα σχετικά με τα δεδομένα από την Τρίτη που έγραψα το κείμενο για το τι δείχνουν οι αποδόσεις των μπουκ για τις εκλογές

Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται άνετα τρίτο κόμμα με ποσοστό που ξεπερνά το 11%, το ΠΑΣΟΚ παραμένει δεύτερο με ποσοστό κοντά στο 18,5%, η ΝΔ ξεπερνά το 25%, η Δημοκρατική Αριστερά κινείται στο 7,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επίσης κινούνται καθοδίκά κάτω από 9%, το ΛΑΟΣ θα μπει στη Βουλή ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι στη κόψη του ξυραφιού αλλά οι τελευταίες μεταβολές δείχνουν να μένουν εκτός.

Ποσοστό αυτών που θα ψηφίσουν κάτω από 74% (1,60-bwin)
*Η γραμμή ήταν στο 25%, πήγε στο 24% και έπεσε από 1,85 στο 1,60

Ποσοστό Οικολόγων Πράσινων κάτω από 3% (1,85-bwin)

Ποσοστό ΛΑΟΣ πάνω από 3% (1,50-bwin)

Ποσοστό ΠΑΣΟΚ πάνω από 17,5% (1,72-Sportingbet)
Η sportingbet το πάνω από 17,5% στο ΠΑΣΟΚ το είχα εντοπίσει στο 3,00 και το γραψα την Τρίτη στην ανάλυση που έκανα, μπορείτε να δείτε και τη σχετική εικόνα, πλέον παίζεται στο 1,72.  Και όπως χαρακτηριστικά έγραψα: "Αν και αυτά θα τα πούμε την Πέμπτη αυτό το τριαράκι του ΠΑΣΟΚ το παίζεις και ας χάσεις." Όσοι προλάβατε προλάβατε.

Περισσότεροι Ψήφοι Ευα Καιλή/Έλενα Ράπτη: Έλενα Ράπτη (1,35-Unibet)

Περισσότεροι Κώστας Παταβούκας/Τάσος Μητρόπουλος: Τάσος Μητρόπουλος (1,65-Unibet)