Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Στον απόηχο της χθεσινής επικής και παλικαρίσιας πρόκρισης της Τσέλσι μέσα στο Καμπ Νου σήμερα τη σκυτάλη παίρνει η Ρεάλ που καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο των Βαυαρών και να μην πέσει και εκείνη θύμα έκπληξης.

Χθες όπως θα διαπιστώσατε δε μπήκα καν στη διαδικασία να ενημερώσω το site μιας και να κάναμε λόγο για το 1,20 της Μπαρτσελόνα θα ήταν μάλλον αστείο ενώ παρ ότι έβλεπα τα δύο ιταλικά στον άσσο μετά τα όσα έχουμε δει από τους Ιταλούς τις τελευταίες αγωνιστικές τα φοβήθηκα αμφότερα. Δείτε τη σφαγή έχει γίνει στην Ιταλία και τη πάρτι έχουν στήσει οι μπουκ. Παρά ταύτα σήμερα θα κυνηγήσω το διπλό της Ιντερ καθαρά λόγω απόδοσης και βάση την εκτίμησή μου ότι στο τέλος θα είναι εκείνη που θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ ενώ δε βλέπω έκπληξη στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό στο Μόναχο.

109 2 2,70
Να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχω καμία εμμονή με την Ίντερ και ούτε έχω τάσεις μαζοχισμού. Αλλά με βάση την εκτίμησή μου ότι στο τέλος η Ιντερ θα βγει Τσαμπιονς Λιγκ , για τους λόγους που έχω αναφέρει και παλαιότερα, θα την κυνηγήσω σε τέτοιες αποδόσεις όπως έκανα και την Κυριακή με την Κιέβο. Το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τους Νερατζούρι, μιας και είναι στο -3 από την τέταρτη θέση, η οποία δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, και στην οποία βρίσκεται η Ουντινέζε.

Με την Κιέβο η Ιντερ κόλλησε στο 0-0, ήταν κάκιστη  δεν είχε καθόλου ανάπτυξη, έλειπε η φαντασία από το παιχνίδι και δε μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της Κιέβο. Τα λέγαμε εξάλλου και στο twitter κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με το 4-3-3 που κατέβασε την ομάδα του ο Στραματσάνι, με τριάδα μπροστά Μιλίτο, Φορλάν και Ζάρατε δεν του βγήκε. Ο Μιλίτο ήταν σε κακή μέρα, ο Φορλάν ως συνήθως αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν ενώ και ο Ζάρατε κινήθηκε στη μετριότητα. Μετατόπισε στα χαφ τον επιθετικογενή Άλβαρεζ προκειμένου να χωρέσει τον Φορλάν στην 11αδα, ο Άλβαρες ήταν ανύπαρκτος με αποτέλεσμα οι γραμμές να είναι αποκομμένες. Ο Στραματσάνι από ότι διάβασα στις δηλώσεις του πριν το σημερινό παιχνίδι, ο Φορλάν θα κάτσει στον πάγκο ενώ ο Σνάιντερ κατά πάσα πιθανότητα ίσως και να ξεκινήσει βασικός. Πράγματι ο Σνάιντερ μπορεί να κάνει τη διαφορά αν και στο παιχνίδι με την Κιέβο, που μπήκε ως αλλαγή ήταν φανερά εκτός κλίματος. Εν τούτοις απ ότι βλέπω στις πιθανές 11αδες, ο Σνάιντερ φαίνεται να μένει στον πάγκο. Υπάρχει ως ερωτηματικό και αναμένπουμε να δούμε τις συνθέσεις του παιχνιδιού περίπου στις 15:15, και θα ενημερώσωσ στο twitter. Το θέμα είναι ότι ο Στραματσάνι θα βάλει δίπλα στο Λούσιο, αντι του τραυματία Κίβου τον Ρανόκια. Όπου Ρανόκια, όπως έχουμε πει κατ επανάληψιν είναι ο πιο γκαφατζής αμυντικός για μένα στην Ιταλία και μόνιμη πηγή κινδύνων. Επίσης εκτός θα είναι ο αρχηγός Ζανέτι λόγω τραυματισμού, με τον Ναγκατόμο να παίρνει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Επίσης ο Στάνκοβιτς θα πάρει τη θέση του Πόλι στα χαφ.

Από την άλλη η Ουντινέζε εσχάτως κινείται σε μέτρια επίπεδα, την είδα στο παιχνίδι με την Κιέβο το Σάββατο όπου το διπλό είχε παιχτεί πολύ, αλλά ήταν τραγική με τον Ντι Νατάλε να χάνει απίστευτη ευκαιρία στα χασομέρια. Η Κιέβο είχε τις ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι, έχασε μάλιστα και πέναλτι που απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς. Μέσα στο Φρίουλι είναι εξαιρετικά δυνατή, μετρά (11-4-1) αλλά η Ιντερ σε τιμές αουτσάιντερ, στο 3,00 στις περισσότερες εταιρίες έχει ενδιαφέρον. Βέβαια η φετινή Ιντερ είναι ο ορισμός της αναξιόπιστης ομάδας, δεν θα μου προκαλέσει καμία εντύπωση εάν σήμερα χάσει. Κανονικά με την φετινή Ιντερ δεν είναι να ασχολούμαστε μας το έχει αποδείξει άπειρες φορές, και ούτε μπορώ να δικαιολογήσω με ευκολία το διπλό αλλά δε μπορώ να κλείσω και τα μάτια στα τριαράκια του διπλού. Ο βρεγμένος εξάλλου τη βροχή δεν τη φοβάται….

119 1 1,45
Η Ρεαλ θα παίξει με φουλ ψυχολογία μετά τη νίκη με 2-1 μέσα στη Βαρκελώνη όπου της έδωσε και το πρωτάθλημα, με τους οπαδούς της να βγαίνουν στους δρόμους για να το πανηγυρίσουν. Ο χθεσινός αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από την Τσέλσι νομίζω ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη Ρεάλ για δύο κυρίως λόγους. Καταρχήν δε θα έχει το άγχος να δει στον τελικό τη Μπαρτσελόνα και να δώσει ένα ακόμη παιχνίδι με τους Μπλαουγκράνα και δεύτερον έχοντας δει το πάθημα της Μπαρτσελόνα θα παρουσιαστεί πολύ πιο προσεχτική, αν και με το Μουρίνιο στον πάγκο ούτως ή άλλως δεν αναμένουμε και κάτι το διαφορετικό. Η Βασίλισσα καλείται να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα στο Μόναχο το 2-1. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και άρα πάμε με τον άσσο.

Καλή τύχη.